Tab 4 8

Tab 4 8

Таблет за целото семејство

Било да е за домашна работа, купување на интернет или задоволство пред екранот, Tab 4 8 е идеален за целото семејство. Стилски, но цврст, овој таблет за непречено работење располага со живописен 8” дисплеј, подобрено аудио и долго траење на батеријата. Секој може да има сопствена сметка, а има и опционални додатоци наменети конкретно за помладите.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Tab 4 8" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Tab 4 8Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping