Yoga лого
Intel лого

Експоненцијално попаметен

Попаметни и поинтуитивни, но со ист експертски дизајн и детали, најновите Yoga уреди ги комбинираат иновативните AI карактеристики овозможени од 10th Gen Intel® Core процесирање. Со проширување на тоа што е можно, Yoga ќе го засили она што можете да го постигнете, каде и да ве однесе животот.

Страничен преглед на отворен Yoga лаптоп

Храбри иновации

Отклучете го вашиот Yoga лаптоп со насмевка.

Пренесете ја содржината на втор екран само со вртење на главата. Побарајте од вашиот гласовен асистент да пронајде датотека. Направете го сето ова и повеќе со Lenovo Smart Assist. Ќе уживате во поголеми можности, безбедност и приватност.

camera-icon

Попаметниот размислува однапред

Зголемете ја вашата способност со помош на паметната Yoga технологија. Користејќи ја интелигенцијата на 10th Gen Intel® Core процесирање и IR камера, S серијата ви овозможува да ја замаглите позадината на видео повиците, за да можете да се фокусирате на она што е навистина важно.

Оптимизирајте го вашиот ден

Со Intel® процесирањето и Intelligent Cooling режимот, Yoga C940 (14”) и Yoga S740 (14”) динамично ќе се префрлат од штедење на батеријата во режим на полна потрошувачка, зависно од тоа што работите во моментот.

Страничен преглед на Yoga A940
Yoga A940 Dial Closeup
Yoga Pen Closeup

Дизајн и изработка

Направете двојно повеќе за пократко време

Работете две работи во исто време на Yoga Book C930, првиот уред со двоен екран со E Ink. Фаќајте забелешки за време на видео разговор, цртајте го вашиот дизајн додека гледате филм и многу повеќе.

icon-dual-display

Наменети и прецизни

Секоја Yoga е мешавина од експертски дизајн и изработка од светска класа. Земете ја нашата конвертибилна C900 серија. Има дупчиња кои се прецизно поставени да придонесуваат за најдобра можна акустика, добро поставено вградено пенкало и капаче за веб-камерата.

Извонреден финиш, извонреден избор

Со употреба на високо квалитетни и издржливи материјали, Yoga дизајнерите и инженери создадоа селекција на уреди со метален финиш - вклучувајки целосно метални конвертибилни уреди, ултра тенки лаптопи и all-in-one компјутери со 27" екран кој се навалува.

icon-metal-unibody
Yoga S940 Close Up
Yoga Pen Dock Closeup
Yoga Camera Closeup

Премиум искуства

Минимален напор, максимални резултати

Со едно свртување на Lenovo Precision Dial на Yoga A940, можете да ги поставите подесувањата во Adobe® Illustrator, PhotoShop, LightRoom и други графички софтвери. Со одлично оптимизирање на вашето работење, можете да бидете уште покреативни.

Подобри иновации од било кога

Вашите идеи, вашата работа, вашата визија - сите тие оживуваат со Windows 10.

Попаметен 3D звук

Yoga 9 серијата може да се пофали со првата ротирачка звучна лента во светот, стручно изработена за да може да испорача вистински квалитетен звук во било кој режим. Благодарение на 3D-surround звукот од Dolby Atmos®, Yoga ја носи вашата забава на ново повисоко ниво.

icon-dolby-2
Yoga Cover Closeup
Yoga Dolby Vision Display Closeup
Yoga Sound Hinge Closeup

Изберете го вашиот Yoga лаптоп

Yoga C940 преден преглед

2-во-1

Нека ве води примерот на разновидни 2-во-1 лаптопи кои се полни со иновативни, интелигентни и мултимедијални карактеристики.

Дознајте повеќе
Yoga S940 преден преглед

Ултратенок

Постигнете повеќе со ултраeлегантни лаптопи со високи перформанси.

Дознајте повеќе

Lenovo_Yoga_Mouse_with_Laser_Presenter

Yoga Mouse

Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter Наменето и прецизно. Направете го секој простор ваша канцеларија.

Дознајте повеќе
Headphone_Yoga_ANC

Yoga ANC слушалки

Подобра музика. Подобри разговори. Подобар живот.

Дознајте повеќе