Yoga 510 (14)

Yoga 510 (14)

14" лаптоп со брзо полнење и голем внатрешен простор

Дизајниран за оние кои што сакаат да бидат различни, Lenovo Yoga 510 (14") има уникатно место за поставување на дланката во форма на дијамант. Овој уред е исто така потенок и полесен од претходните генерации и има двојно поголем внатрешен простор, па така можете да заборавите на надворешните тврди дискови. Заедно со полнењето кое е за 40 % побрзо отколку кај другите лаптопи, Yoga 510 може да се преврти, склопи, закоси или постави, според вашите потреби.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Yoga 510 (14)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Yoga 510 (14" Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping