ThinkPad X1 Nano (13, Intel)

ThinkPad X1 Nano (13, Intel)

Неверојатно моќен и лесен лаптоп

Со почетна тежина помала од еден килограм, лаптопот ThinkPad X1 Nano е нашиот најлесен ThinkPad досега. Сепак, има неверојатни перформанси. Напојуван од 11-та генерација Intel® vPro® процесор, овој 13-инчен лаптоп располага со избор на Windows 10 или Linuх оперативни системи. Исто така располага со богати продуктивни функции, како брза реакција, опционална 5G функционалност, брз Thunderbolt ™ 4, брзо полнење и сооднос од 16:10 за повеќе екран.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkPad X1 Nano (13" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkPad X1 Nano (13, Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping