Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Екстремна моќ. Екстремна преносливост. Екстремни можности.

Од мулти-мониторска поддршка до богато MR/VR искуство, па се до интензивен гејминг, ThinkPad X1 Extreme се справува со тешките компјутерски задачи без никаков проблем. Овој ултра лесен моќен лаптоп исто така може да се пофали со опција за 4К екран на допир со Dolby Vision®® — и опција за поддршка на пенкало. Го донесовме ThinkPad до екстремност!

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Lenovo ThinkPad X1 Extreme" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkPad X1 ExtremeГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping