Lenovo V15 Gen 2 (15, AMD)

Lenovo V15 Gen 2 (15, AMD)

Справете се лесно со бизнис предизвиците

Lenovo V15 Gen 2 (15" AMD) е подготвен за бизнис. Благодарение на неговите мобилни процесори од AMD Ryzen™ 5000 серијата со Radeon™ графика, добивате одлични перформанси во канцеларија или дома. Исто така ќе ги цените неговите безбедносни карактеристики на бизнис ниво, доволно меморија за складирање на податоци и многу порти за да се поврзете каде и да работите.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Lenovo V15 Gen 2 (15" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Lenovo V15 Gen 2 (15, AMD)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping