Lenovo V14 Gen 2 (14, Intel)

Lenovo V14 Gen 2 (14, Intel)

Подобрете го вашето работно искуство

Моќниот, економичен и опремен со карактеристики Lenovo V14 Gen 2 (14" Intel) лаптоп е дизајниран да го подобри вашето работно искуство - без разлика дали сте во канцеларија или дома. Искористете го максимумот од 11-тата генерација Intel® Core™ процесорите и дискретната NVIDIA® графика за ефикасно завршување на повеќе работи во исто време, додека безбедносните карактеристики ве чуваат вас и вашата работа безбедни.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Lenovo V14 Gen 2 (14" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Lenovo V14 Gen 2 (14, Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping