ИНОВАТИВЕН ДИЗАЈН, ПЕРФОРМАНСИ ЗА БРЗА РЕАКЦИЈА

Лаптопите од Lenovo се вклопуваат во сечиј буџет, а истовремено нудат многу дизајни и карактеристики од основни семејни лаптопи до преносни компјутери за играње со високи перформанси, стилски уреди со повеќе режими и паметни дизајни што се приспособуваат на вашите потреби. Усогласете го лаптопот со вашиот начин на живот.

Lenovo V Series
  1. For the classroom and beyond
    Trusted by teachers and students across the world

  2. Windows laptops that empower students
    Learning and collaboration tools for the modern classroom