Lenovo B50-80

Lenovo B50-80

ПРИСТАПЕН &ПРИСПОСОБЛИВТЕТРАТКА-КОМПЈУТЕР ОД 15,6"

• Тенок и лесен за продуктивност во движење
• Избор од најнови процесори и графика
• Вклучува вградени веб-камера и стереозвучници
• Достапен со HD-екран и податочна единица со ДВД
• Изборна карактеристика за безбедност со читач на отпечатоци

• Тенок и лесен за продуктивност во движење
• Избор од најнови процесори и графика
• Вклучува вградени веб-камера и стереозвучници
• Достапен со HD-екран и податочна единица со ДВД
• Изборна карактеристика за безбедност со читач на отпечатоци

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Lenovo B50-80" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Lenovo B50 (Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping