Legion Slim 7 Gen 6 (15, AMD)

Legion Slim 7 Gen 6 (15, AMD)

Најлесниот гејминг лаптоп во светот со NVIDIA® GeForce RTX™ графика

Создаден за оние кои знаат дека играњето е начин на живот, Lenovo Legion Slim 7 Gen 6 (15 "AMD) е калибриран за креирање и игри од следната генерација. Најновиот AMD процесор и NVIDIA® GeForce RTX графика ќе го редефинираат вашето искуство со игри - сето тоа на тенка и лесна алуминиумско-магнезиумска шасија. Без разлика дали ќе изберете FHD модел со 144Hz за да ги уништите конкурентите или 4K опрема за кинематско искуство поддржано од Dolby Vision® HDR, вие ќе уживате во извонредната игра каде и да сте.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Legion Slim 7 Gen 6 (15" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Lenovo Legion Slim 7 Gen 6 (15" AMD)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping