Legion 5 Gen 6 (15, AMD)

Legion 5 Gen 6 (15, AMD)

Перформанси подготвени за битка

Натпреварувајте се со Legion 5 (15" AMD). Вооружен е со сè што ви е потребно за да доминирате во секое лоби, вклучувајќи мобилни процесори до AMD Ryzen™ 7 5800H и графика од NVIDIA® GeForce RTX™ 30 серијата. Уживајте во остри визуелни содржини на 15" FHD екран, со неверојатна точност на бои и Dolby Vision™, додека Nahimic 3D аудиото и Legion Truestrike тастатурата ви помагаат да удрите со точна прецизност.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Legion 5 Gen 6 (15" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Legion 5 (15" AMD)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping