Гејминг во движење

Екстремни процесори, најсовремена графика, опции за оверклокување, супер брзo складирање на податоци и многу повеќе. Носете сериозна гејминг моќ со вас, каде и да одите.

  1. Advanced high-performance gaming laptops
    Stylish on the outside, savage on the inside.

  2. High-performing gaming laptops
    Stylish on the outside, savage on the inside.