Ideapad Miix 520

Ideapad Miix 520

Елегантен 2-in-1 кој е попаметен од кога било

Со неговата моќ и сестраност, Miix 520 е дизајниран да се вклопи на секакво ваше расположение. Се чувствувате креативни? Земете го Lenovo Active Pen 2 и пишувајте или цртајте директно на екранот. Сакате малку пауза? Откачете ја тастатурата Miix 520 ќе стане 12&rdquo мултимедијален таблет со прекрасен дисплеј и опкружувачки звук. Ви треба помош? Прашајте ја Cortana за помош, таа ќе одговори на вашиот глас дури и на оддалеченост до 4 метри. А, со непречено работење на quad-core процесорот и напредната конективност на мобилната мрежа, Miix 520 ви дава слобода да направите повеќе, секаде.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideapad Miix 520" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Lenovo Miix 520Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping