Ideapad 510s (13)

Ideapad 510s (13)

ЛЕСЕН 13" ЛАПТОП КОЈ ГИ ИЗРАЗУВА СВОИТЕ ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ.

Поздравете го Ideapad 510S од Lenovo—13" лаптоп со високи перформанси кој никогаш нема да ви биде тежок за носење ниту пак ќе ве забави. Со својот тенок и лесен дизајн, може да го собере во скоро секоја чанта-овој лаптоп нуди процесирање кое брзо реагира, супер брзо WiFi, како и првокласно аудио како стандардна карактеристика. Единствено изберете го дисплејот и графиката која ви е потребна и започнете со користење.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Ideapad 510s (13)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    IdeaPad 510S (13)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping