CES 2017
Најважни моменти

 
Lenovo на CES 2017
Lenovo на CES 2017
Lenovo на CES 2017

Ви ja претставуваме Legion од Lenovo

Legion од Lenovo! Заедно, ние сме колектив на gaming заедницата. Ние ја разбираме вашата страст за играње затоа што ние ја живееме. Ги чувме вашите потреби за ултимативно доживување при играњето и ја дизајниравме нашата нова опрема да биде подготвена за перформанси веднаш по отпакувањето, за да се вклопи во вашите gaming потреби. Нашата цел е едноставна: Да го направиме играњето подобро за играчите – за вас и поради вас – за Legion од Lenovo!

Legion Y520 лаптоп

Тенок, лесен и пренослив gaming компјутер, Lenovo Legion Y520 лесно ги игра вашите омилени игри. Y520 ја нуди најновата технологија за играње на компјутерите – од Intel® Core процесори до NVIDIA® дискретна графика, до опционален хибриден внатрешен простор со побрзо време на реакција отколку стандардниот хард диск. Опционалното црвено светло во позадина ја осветлува тастатурата доцна во ноќта, па ќе можете да играте колку што сакате.

Nvidia и Intel

Дознајте повеќе

Legion Y520 лаптоп

Legion Y720 лаптоп

Зошто да ги оставите вашите игри дома? Lenovo Legion Y720 лаптопот ќе ве направи дел од акцијата без оглед каде сте. Оваа машина за играње располага со најновите Intel® Core процесори, NVIDIA® дискретна графика и супербрз хибриден внатрешен простор кој може да се справи со секоја игра што сакате да ја играте,а вие можете да изберете како ќе ја играте – со опционална поддршка за Xbox One безжичен контролер или тастатура со позадинско осветлување. Потоа, Dolby Atmos технологијата плус VR поддршката ја прават неверојатна секоја игра.

Nvidia и Intel

Дознајте повеќе

Legion Y720 лаптоп