Y аксесоари
Y аксесоари
Y аксесоари
Lenovo Y Gaming аксесоари

Y Gaming аксесоари

Lenovo Y серијата gaming компјутери се само почеток. Ние нудиме цел арсенал на аксесоари наменети за дополнување на Вашиот систем, со истовремено подобрување на нивото на комфорт, брзината и прецизноста. Бидејќи пред да одите во војна, треба да се вооружите со најдоброто оружје. Затоа, опремете се и приклучете се во играта.

Y Gaming глувчиња

Y Gaming оптичкото глувче располага со снајперски остра прецизност со оптички сензор од 4000 dpi, пет копчиња со можност за програмирање, ергономски дизајн и површина за држење со текстура. Y Gaming Precision глувчето нуди приспособливи поставки за dpi до 8200, девет копчиња со можност за програмирање, способност за активна проверка до 1000 Hz и четири отстранливи касети со тегчиња кои обезбедуваат совршено вклопување и осет. Двете глувчиња работатат совршено на водоотпорната и нелизгава површина на Y Gaming Mouse Mat со издлабен и затворен раб.

Купи сега

Lenovo Y Gaming глувчиња

Gaming заоблени монитори

Заоблени монитори

Поврзете до три Lenovo Y27f, Y27g или Y27g RE монитори за ултимативно извонредно играње. Нивните 27" заоблени екрани, со NVIDIA® G-SYNC или AMD FREESYNC, создаваат воодушевувачка околина без кочење.

Купи сега

Lenovo Y Gaming заоблени монитори

Заштитен ранец

Y Gaming заштитениот ранец е лесен и комфорен и има три одделни прегради за лаптоп до 17", периферни уреди за играње и ваши лични предмети – сето тоа се чува безбедно во неговата цврста школка. Заштитете ја Вашата инвестиција додека ја носите насекаде.

Купи сега

Gaming заштитен ранец

Заштитен ранец
Тастатура со механички прекинувачи

Тастатура со механички прекинувачи

Оваа динамична механичка тастатура ви овозможува брза реакција и беспрекорна прецизност благодарение на механичкото притискање на копчињата и до 18 макро наредби со брзото снимање за да ги задоволи потребите на секоја мисија. Отстранливото место за поставување на дланката Ви дава можност да го прилагодите нивото на комфорт, а приспособливото црвено светло во позадина додава стилски сјај на околината за играње.

Купи сега

Слушалки

Y Gaming стерео слушалките имаат чисти високи тонови и заглушувачки ниски тонови благодарение на нивните 50 mm ноедимиум аудио драјвери, лесен микрофон за спречување шум што се вовлекува и вртливи слушалки кои нудат екстремен комфорт. Или може да потонете во играта со Y Gaming слушалки со 7.1 опкружувачки звук за аудио околина од 360 степени, со обложени вртливи слушалки и микрофон за спречување шум што може да се отстранува за поголем комфорт.

Купи сега

Слушалки

Lenovo Y Gaming стерео слушалки

Купи сега

Gaming Глувче

Оптичко глувче

Купи сега
Gaming Глувче

Глувче за прецизност

Купи сега
Gaming заоблен монитор

Y27 заоблен монитор

Купи сега
Gaming заштитен ранец

Заштитен ранец

Купи сега
Gaming заштитен ранец

Активен ранец

Купи сега
Gaming Тастатура

Тастатура со механички прекинувачи

Купи сега
Gaming стерео слушалки

Стерео слушалки

Купи сега
Gaming стерео слушалки

Стерео слушалки со опкружувачки звук

Купи сега