ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ КОИ ЗАШТЕДУВААТ ПРОСТОР НАМЕНЕТИ ЗА ПРЕТПРИЈАТИЈА

Со нивните минимални димензии, професионален изглед и продуктивност на ниво на претпријатие, овие all-in one компјутери се идеален додаток на работното биро.

    • Adjustable, ergonomic 21.5” all-in-one
    • Multilevel security & placeholder for phone / keyboard
    • FHD wide-angle display with Dolby Atmos® audio