Lenovo C20-30 All-in-One

Lenovo C20-30 All-in-One

ПРИСТАПЕН 19,5" AIO ЗА ВАШИОТ ДОМ.

Опремен со најновата моќ за процесирање, Lenovo C20 е идеален All-In-One за вашето семејство. Одличен за испраќање електронска пошта и прикажување видео, доаѓа со опционален 10-Point Multitouch дисплеј, избор во две бои и пристапна цена.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Lenovo C20-30 All-in-One" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    AFFORDABLE 49.53CM (19.5) AIO FOR THE HOME.Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping