Yoga A Series

lenovo logo

A Серија

Десктоп уреди дизајнирани да ја подобрат вашата креативност и продуктивност.

Споредете ја A серијата

Десктоп уреди дизајнирани да ја подобрат вашата креативност и продуктивност.

Споредете ја A серијата

Спореди Yoga A Серија
 • Processor
 • Operating System
 • Display
 • Memory
 • Battery Life
 • Weight
  • Прв 27-инчен 4K дисплеј со DCI-P3 99% простор во боја
  • Неверојатно брзи процесори од AMD Ryzen 4000 серијата
  • Разновиден уред со функции за споделување
  Дознај повеќе
  • Up to AMD Ryzen™ 7 4800H
  • Up to Windows 10 Pro
  • 27" 4K (3840 x 2160) IPS, DCI-P3 99%, Adobe RGB 99%, 3-Side Narrow Bezel
  • 32GB DDR4
  • Starting at 11.64kg / 25.66lbs