Издржливи перформанси, импресивен стил.

IdeaCentre серијата нуди широка палета на стилски и моќни уреди - од супер тенки all-in-one до моќни гејминг куќишта и џебни компјутери.

 1. ПРЕМИУМ ALL-IN-ONE КОМПЈУТЕРИ
  AIO компјутери со високи перформанси и врвен дизајн за извонредна забава.

 2. ОСНОВНА КЛАСА НА ALL-IN-ONE КОМПЈУТЕРИ
  Тенки, надоградливи и мали AIO компјутери кои се одлични за домашно работење.

 3. ДОВЕРЛИВОСТ, КВАЛИТЕТЕН ДИЗАЈН И ЕДИНСТВЕНИ ПЕРФОРМАНСИ.
  Lenovo Ideacentre 710 нуди доверливост и перформанси во еден едноставен пакет. Опремен со првокласни елоксирани алуминиумски панели и гумирани делови, како и рачка за лесно носење, овој десктоп е лесно пристапен за проширување на внатрешниот простор и останатите компоненти.

 4. КОМПАКТЕН СИСТЕМ ЗА ДОМАШНА ЗАБАВА.
  Моќен и компактен, Ideacentre 610S може секоја соба да ја претвори во центар за забава. Само вклучете, а потоа вклучете го и (опционалниот) проектор и гледајте видеа или играјте игри на скоро секоја површина—на далечина од 8 стапки.

 5. НЕОПХОДЕН ИЗБОР НА СЕМЕЕН ДЕСКТОП.
  Дали моќноста, меморијата и капацитетот на внатрешниот простор ги задоволуваат сите потреби на семејството за работење со компјутер? Дали има навистина ниска почетна цена? Штом е така, разгледајте го идеалниот семеен десктоп—IdeaCentre 510S.

 6. МОЌНИ ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО
  Пристапни и моќни десктоп компјутери за дома.

 7. КОМПАКТНИ МОЌНИ ДЕСКТОПИ
  Мали и моѓни десктоп компјутери за домашно користење.