C20

Affordable 19.5" AIO for the home

 • 5th Gen Intel® Core™ processors
 • Windows 8.1
 • 19.5" FHD display
 • Discrete graphics support
 • Slim, space-saving design
 • Available in white or black

Разгледај карактеристики Прикажи спецификации

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "C20" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

 • Модели

  C20Модели

  SHOWING MODELS  OF 

  СЕ ИЗВИНУВАМЕ, ВО МОМЕНТОТ НЕМА ДОСТАПНИ МОДЕЛИ.

 • Карактеристики
 • Технички спецификации