Страничен преглед на Lenovo Yoga Mouse Страничен преглед на Lenovo Yoga Mouse

Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter

Наменето и прецизно

icon-award-winning-ribbon

Награден за дизајн, преносливост и удобност

икона-батерија

Безжична, интегрирана батерија за полнење

икона-вртење-глувче

Едно-глувче на вртење

икона-ласер-ознака

Ласерски означувач од класата 1

икона-bluetooth

2.4GHz wireless or Bluetooth® 5

Опис Спецификации
Димензии ( Ш x Д x В)
 • 111mm x 57.1mm x 14mm
 • 4.37″ x 2.25″ x 0.55″
Тежина
Почнувајќи од 0.14lbs (63g)
Поврзување
Двоен модел за подршка преку Bluetooth 5.0 или 2.4GHz wireless USB
Ласерски означувач
IEC 60825-1 compliant Class 1 Laser Classification
Сензор
Оптички сензор
DPI Сензор
On-the-fly DPI adjustment (1600/1200/800)
Scrolling
Touch scrolling
Број на копчиња
4
Физички прекинувач за вклучување / исклучување
Да
Начин на презентација
Класа 1 (генерално безбедна за голо око)
Батерија
 • Интегрирано полнење
 • До 2 месеци траење на батеријата со полнење во времетраење од 2 часа
Порта за полнење
USB-C
Кабел за полнење
USB-C to USB-A cable
Спецификации може да се разликуваат во зависност од регионот
Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter свртен во позиција за да може да се види странично Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter свртен во позиција за да може да се види странично

Направете го секој простор ваша канцеларија

Продолжувајќи ја традицијата на иновативен дизајн на Yoga брендот, Yoga Mouse го задржува рамниот профил со што можете да носите во задниот џеб дури и кога е во состојба на презентација и да го извртите во ергономски дизајн во форма на буквата V, кој е исто така удобен за употреба како глушец. Исто така сензорот за означување е со голема прецизност и можете да го користите на скоро секоја површина.

Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter слика одблизу на портот за поврзување и полнење Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter слика одблизу на портот за поврзување и полнење

Ова не е вашиот просечен глушец

Изненадете ги вашите соработници и клиентите со лесно поминување/лизгање на повеќе уреди, привлекувајќи внимание на најзначајните предмети/фајлови/објекти со safe-to-use ласерски покажувач/поинтер. Двојниот модус со Swift Pair поддршка обезбедува поврзување на notebook или tablet и брзо и едноставно се вклучува преку Bluetooth® 5,0 и 2,4GHz USB dongle. И со батерија која трае до два месеци со 2-часовно полнење, ова е еден член од тимот на кој можете секогаш да се потпрете.

Порти и функционалности

Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter Порти/Функционалности
 • 1. Bluetooth® копче за поврзување
 • 2. USB-C полнење
 • 3. Bluetooth-Off-USB префрлувач
 • 4. USB dongle & compartment
 • 5. Dongle compartment cover
 • 6.Оптички сензор
 • 7. Претходна страна/Лев клик
 • 8. Laser pointer/Scroll click
 • 9. Следна страна/Десен клик
 • 10. Почеток / крај презентација / DPI префрлување
 • 11. Touch scroll

Што содржи пакувањето?

Што содржи пакувањето на Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter
 • Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter
 • USB-C to USB-A Cable
 • Гаранција
 • Прирачник

Продажни модели

Преглед од агол на Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter

Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter

Каде може да се купи
Same Day Shipping