Официјален сајт на Lenovo за Македонија| Компјутери, смартфони, дата центар | ThinkPad, IdeaPad, Lenovo

Lenovo K6

Lenovo K6 Note

Направете ја вашата најдобра фотографија. Покажете го најдоброто што можете.

Lenovo Yoga 520

Lenovo Yoga 520

Стилско 2-во-1 куќиште за забава. Прекрасно видео. Подобрено, извонредно аудио.

Lenovo Tab 4 8

Lenovo Tab 4 8

Таблет за целото семејство.

Лаптопи

Лаптопи

За бизнис и задоволство, компјутери и 2-in-1 уреди кои испорачуваат високи перформанси, а притоа се тенки и лесни.

Таблети

Таблети

Android и Windows таблети полни со мултимедијални доживувања. Се карактеризираат со епско траење на батеријата и прекрасни екрани.

Смартфони

Смартфони

Моќни уреди, лидери во индустријата на смартфони, со феноменални камери, епско траење на батеријата и беспрекорни екрани.

DATA CENTER ПРОИЗВОДИ

DATA CENTER ПРОИЗВОДИ

Сервери, сториџи и мрежна опрема-сигурни производи и иновативни решенија за data centers.

Десктопи и All-in-One

Десктопи и All-in-One

Високи перформанси со одличен стил, мини куќишта и тенки десктопи, за дома или во канцеларија.