Отворен преглед на ThinkPad X1 ANC слушалките Отворен преглед на ThinkPad X1 ANC слушалките

ThinkPad X1 ANC слушалки

Слушај и биди слушнат како никогаш досега

Икона за слушалки со квалитет на повик од светска класа

Квалитет на повик од светска класа

Икона за слушалки кои ја отстрануваат позадинската бучава

ANC & ENC оптимизирани

Икона за слушалки кои се лесни и удобни

Лесни и удобни

Икона за двојно Bluetooth® поврзување на слушалките

Bluetooth®двојно поврзување

Икона за слушалки со модерен преклопен дизајн

Модерен преклопен дизајн

Опис Спецификации
Слушалки
 • Headphone Driver: 40mm Neodymium
 • Фреквенциски домет: 20Hz – 20 kHz
 • Отпорност: 32Ω
 • Максимална влезна моќност: 30mW
 • Осетливост (SPL): >111dBm ± 3dBm
 • THD+N at - 3dBFS: -77dB
 • Поддршка за батерија: 14 часа Playback со исклучен ANC
 • Време на полнење на батеријата: : < 3 Hours
Микрофон
 • THD+N at -3dBFS: -85dB
 • Динамички опсег: 95dB
 • Фреквенција: 50 Hz - 8 kHz
 • Active Noise Cancellation (ANC): Hybrid ANC, Up to -30 dB, 4 out of 6 Microphones for ANC, Level 1, Level 2 and ANC off
 • Environment Noise Cancellation ( ENC ): 4 out of 6 Microphones for ENC
 • Сигнал за бучава: До 75dB
Интерфејс
Bluetooth® 5.0, USB Digital Audio
Bluetooth® Профил
A2DP, HFP, AVRCP
Bluetooth® Формат на звучна поддршка
SBC / AAC / aptX / aptXLL / HP1.7 / mSBC
Должина на кабел
USB-C to USB-A: 1.3m Braided Cable
Тип на слушалки
Дизајнирани за уво, преклоп технологија
Тип на микрофон
Boomless
Тежина
Од 0.47lbs / 214g
Поддржуваат OS
 • Windows 10
 • Android 8.0 и понова верзија
 • iOS 10.0 или понова верзија
Гаранција
Една година
Спецификации може да се разликуваат во зависност од регионот
Маж кој носи ThinkPad X1 ANC слушалки Маж кој носи ThinkPad X1 ANC слушалки

Кажете му збогум на се што треба повторувате

Да одговорите на секој повик додека работите во канцеларија со колегите заедно, може да биде незгодно од бучавата во позадина или да не ве разберат. Но, кога ќе бидете опремени со шест микрофони и технологија за отстранување на бучава од околината (ENC) , секој ќе може да ве слушне. Може да се користат и за време на лет, слушалките на ThinkPad X1 ANC ќе ве спасат да се повторувате и со тоа ќе го заштедат вашето драгоцено време.

Звучните бранови на ThinkPad X1 ANC слушалките Звучните бранови на ThinkPad X1 ANC слушалките

Загубете се во богатиот и кристално чист звук

Благодарение на (ANC) технологијата за отстранување на бучавата која интелигентно ги пронаоѓа и отстранува звуците кои можат да ве деконцентрираат, сега можете слободно да уживате во квалитетниот звук.Со полнење од помалку од три часа вашите ThinkPad X1 ANC слушалки може да ги користите преку целиот ден и долго во ноќта.

ThinkPad X1 ANC слушалките прилегаат удобно на женскиот врат ThinkPad X1 ANC слушалките прилегаат удобно на женскиот врат

Затоа што ти тоа го заслужуваш

Со тежина од само 214g ThinkPad X1 ANC слушалките се удобни и едноставни за користење. Поради нивниот неверојатен преклопен дизајн може да ги сместите секаде. Додека силиконската кожа, врвната пластика и елегантните метални додатоци ќе ви направат да се осеќате луксузно каде и да одите.

Копчиња и функционалности

Поглед на портите на ThinkPad X1 ANC слушалките
 • 1. Повеќе функции
  • Одговор/Прекин на повик+Почеток/Пауза/Премотување/Напред
 • 2.Копче за вклучување и исклучување + Bluetooth®
 • 3. Power LED Indicator
 • 4. USB-C Порта
 • 5. Battery LED indicator
 • 6Звук +/-
 • 7. ANC – Levels 1 / 2 + off
 • 8.Исклучи микрофон

Што содржи пакувањето?

Што содржи пакувањето на ThinkPad X1 ANC слушалките
 • ThinkPad X1 ANC слушалки
 • Кутија за носење
 • USB-C to USB-A: 1.3m Braided Cable
 • Гаранција
 • Прирачник за брз почеток

Продажни модели

Преден преглед на ThinkPad X1 ANC Слушалките

ThinkPad X1 ANC слушалки

Каде може да се купи
Same Day Shipping