Бизнис карактеристики, исклучителна мобилност

ThinkPad таблет компјутерите ги комбинираат ултрамобилноста, целосната конективност и рамномерниот multitouch комфорт со традиционалните квалитети на ThinkPad за издржлива сигурност и неспоредлива безбедност.

    • 13" 2-in-1 премиум таблет за бизнис 
    • Отстранлива тастатура во целосна големина со читач на отпечатоци
    • Подобрена сигурност, далукусежна брза реакција на гласот