ThinkPad X1 (3rd Gen)

ThinkPad X1 (3rd Gen)

Таблет. Лаптоп. Платно. Вие одлучете.

Редизајниран од корен, ThinkPad X1 таблетот ви дава моќност, продуктивност и преносливост во ултра премиум отстранлив 2-in-1 кој е сериозен за работа. Од зголемен екран од раб до раб—сега 13"—до подобрена сигурност на хардверот и до гласовно искуство со побрза реакција која го разбудува уредот уште побрзо, X1 таблетот е совршено решение за професионалци во движење.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkPad X1 (3rd Gen)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkPad X1 таблет (3rd Gen)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping