Со нашиот избор на конвертибилни лаптопи, таблети и ултрабук конвертибилни компјутери ви го даваме најдоброто од двата света: еден уред со многу можности.

Lenovo Yoga C940 (15
  1. Windows таблет подготвен за бизнис со подобрени безбедносни карактеристики
    Windows таблет подготвен за бизнис со подобрени безбедносни карактеристики