За забава во движење

Lenovo Tab 2 Series
Ново мултимедијално искуство
Со поддршка од Google App Store. Лесен пристап до сите апликации, игри и алатки за продуктивност од сервисите на Google.
 1. Yoga Tab 3 Cерија: Lenovo Yoga Tab 3 Series
  Yoga Tab 3 Cерија

  Таблети што се приспособуваат на вас

  Приказ
 2. Tab 4 Cерија: Lenovo Tab 4 Series
  Tab 4 Cерија

  Приспособливи семејни таблети

  Приказ
 3. Tab Cерија: Lenovo Tab Series
  Tab Cерија

  Приказ

Како да имате преносна канцеларија

Lenovo ThinkPad Series
Работењето со повеќе задачи истовремено е олеснето
Приспособете го почетниот екран. Работењето со повеќе задачи истовремено е олеснето. Апликации за секоја прилика.
 1. ThinkPad Cерија: Lenovo ThinkPad Series
  ThinkPad Cерија

  Windows таблет подготвен за бизнис со подобрени безбедносни карактеристики

  Приказ
Флексибилно функционирање 2-in-1
Тенки и прекрасни multi-touch дисплеи. Таблет лаптопи со четири уникатни режими
 1. ThinkPad Cерија: Lenovo ThinkPad Series
  ThinkPad Cерија

  Windows таблет подготвен за бизнис со подобрени безбедносни карактеристики

  Приказ