Yoga Tablet 3 Pro

Yoga Tablet 3 Pro

Таблет кој може да го замени вашиот ТВ.

Збогувајте се со вашиот ТВ. И запознајте се со исклучителниот таблет за забава, Yoga Tab 3 Pro. Извонредниот дисплеј е одличен за маратонско гледање на вашите омилени серии каде било–од канцеларијата до вашата кујна. Моќните звучници овозможуваат навистина извонредно аудио. И најдобро е тоа што можете да проектирате видеа исто како во кино на која било површина. Дали тоа може да го направи вашиот ТВ?

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Yoga Tablet 3 Pro" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Yoga Tablet 3 ProГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping