2-in-1 таблети – редефинирани

Мобилната продуктивност навлегува во една нова ера со новиот Lenovo Yoga Book, 2-in-1 таблет со halo тастатура на барање која е тенка, лесна и стилска. Со еден уред со повеќе режими можете да го поставите рамно во режим за креирање за пишување забелешки и цртање, да гледате во режим на „шатор“, да пишувате во режим на лаптоп и да го користите во режим на таблет за додадена флексибилност.