Yoga Book Android

Yoga Book Android

Исклучителен таблет за креативци во движење

Мобилната продуктивност со новиот Yoga Book од Lenovo навлегува во една нова ера, 2-in-1 таблет како што до сега немате видено. Изготвувајте белешки или пак цртајте со пенкалцето со вистинско мастило. Пишувајте со Halo тастатурата која ќе се појави секогаш кога ќе ви притреба – и ќе ја снема кога повеќе нема да ви треба. Завршете ги вашите работи со помош на нашата приспособена верзија на Android кој ви овозможува да бидете продуктивни како никогаш до сега. Тенок, лесен и елегантен, Yoga Book ја ослободува вашатаимагинација – кога било, каде било.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Yoga Book Android" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Yoga BookГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping