За забава во движење

Бидејќи располагаат до најновиот Android оперативен систем, овие таблети се одлични за забава и продуктивност. Достапни се и во широк спектар на стилови и функционалности, од основен до премиум. Совршени семејни уреди, лесни за користење за деца, баби и дедовци, како и сите останати.

Yoga Book
  1. Таблети што се приспособуваат на вас
    Мултимедијални таблети со четири режими на користење: Таблет, Исправен, Држач и Закачен

  2. Приспособливи семејни таблети
    Приспособлив таблет кој работи понапорно за целото семејство