Сѐ што треба да знаете за безбедност на производите во Lenovo

Придружете му се на Lenovo во неговата стратегија за безбедност на производите и добивајте ги најновите ажурирања за безбедносните слабости.

Посетете го блогот Lenovo Security Vault

За Безбедност Lenovo

Нашиот тим за безбедност на производи е фокусиран на безбедноста на вашите уреди.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Пристапот на Lenovo за Безбедноста на производи

Од развој на производот и софтверот, до синџирот на добавување и до корпоративното ракување, ја разбираме потребата да се имплементираат силни, безбедни процеси.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Структура и улоги на Канцеларијата за безбедност на производи (PSO)

Погледнете како сме организирани за да ги заштитиме вашите уреди на Lenovo и вашите податоци.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Пријавување безбедносна слабост на производ

Еве како може да контактирате со нас ако сте идентификувале потенцијална безбедносна слабост кај некој од нашите производи.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ