Yoga C630 WOS

Yoga C630 WOS

Секогаш вклучен, секогаш поврзан

Тенок, лесен и изработен од премиум алуминиум, Yoga C630 WOS нуди 4G поврзување како смартфон и до неверојатни 25+ часа траење на батеријата. Комбиниран со моќни функции за забава и опционално дигитално пенкало, овој разновиден уред е дизајниран за да го носите секаде со себе.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Yoga C630 WOS" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Yoga C630 WOSГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping