ЧЕТИРИ ГЕНИЈАЛНИ РЕЖИМИ, ЕДЕН ОДЛИЧЕН УРЕД.

Комбинирањето на адаптабилноста на производот со иновативната изработка, овие 2-in-1 лаптопи и Ultrabooks™ се одликуваат со високи перформанси, импресивен дизајн и четири различни режими на користење за ултимативна мобилна флексибилност.

  1. Yoga Duet Series
    Standout 2-in-1s that combine refined craftsmanship, ultrathin design, innovative features, and immersive entertainment.

  2. Stylish, premium ultrathin laptops
    Bold innovation, exquisite craftsmanship

  3. Slim Series
    Ultraslim design, cutting edge performance