2-ВО-1 БИЗНИС УЛТРАБУК КОМПЈУТЕРИ

Мобилната флексибилност и впечатливиот дизајн доаѓаат заедно во ThinkPad Yoga, конвертибилен деловен Ultrabook™ со високи перформанси и четири различни начини на користење – лаптоп, таблет, „шатор“ или „држач“.