ThinkPad X13 Yoga Gen 2 (13, Intel)

ThinkPad X13 Yoga Gen 2 (13, Intel)

Повеќе опции на мобилност

ThinkPad X13 Yoga Gen 2 (13" Intel) 2-во-1 е тенок и лесен, со целодневно траење на батеријата и опционално поврзување со LTE, за врвна мобилност. Неговиот 11-та генерација Intel® Core™ vPro® процесор со Iris® Xe графичката овозможува до 32 GB LPDDR4x RAM меморија, за брзи, моќни перформанси. Има и шарка од 360 степени што ви овозможува да пристапите до таа моќност во четири флексибилни режими, со вградено пенкало за подобра интеракција во кој било од нив.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkPad X13 Yoga Gen 2 (13" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkPad X13 Yoga Gen 2 (13" Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping