ThinkPad X13 Gen 2 (13, Intel)

ThinkPad X13 Gen 2 (13, Intel)

Врвна мобилнa продуктивност

Лаптопот ThinkPad X13 Gen 2 (13" Intel) нуди најдобра комбинација од подвижност и перформанси. Тенок и лесен, тој има целодневно траење на батеријата и опционално поврзување со 5G, така што ќе можете да го однесете скоро секаде. Неговиот 11-та генерација Intel® Core™ vPro® процесор со Iris® Xe графика овозможува до 32GB LPDDR4x RAM меморија, за брзи и моќни перформанси. Двојните Thunderbolt™ 4 порти го заокружуваат пакетот, додека сè е заштитено со врвни безбедносни карактеристики. Плус, со Intel® Evo® платформата добивате супер-респонзивен уред кој е подготвен кога и да ви треба.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkPad X13 Gen 2 (13" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkPad X13 Gen 2 (13" Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping