ThinkPad X1 Yoga Gen 6 (14, Intel)

ThinkPad X1 Yoga Gen 6 (14, Intel)

Редефинирано врвно искуство

Запознајте ја 6-тата генерација на ThinkPad X1 Yoga, лаптоп со 14" 2-во-1 екран осетлив на допир, кој е редизајниран за да го подобри вашето искуство. Сè уште ќе ги најдете деталите што сте ги уживале на нашата премиум X1 Yoga и ќе откриете импресивен дисплеј од 16:10, поширок TouchPad, поголема батерија за повеќе време поминато далеку од приклучокот за струја и нова Storm Grey боја со тонска тастатура. Плус, со платформата Intel® Evo® добивате супер одговорен уред подготвен кога и да ви затреба.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkPad X1 Yoga Gen 6 (14" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkPad X1 Yoga Gen 6 (14" Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping