ThinkPad X1 Fold

ThinkPad X1 Fold

Мала големина за големо корисничко искуство

ThinkPad X1 Fold е добитник на 43 CES награди и првиот компјутер во светот што може да се преклопи. Доживејте корисничко искуство како никогаш до сега! Уживајте во поделениот дисплеј или пак со еден огромен дисплеј подобрен со екран осетлив на допир, пенкало и тастатура. X1 Fold се справува со сите ваши барања, благодарение на Windows 10, Intel® Core™ процесорот и Intel Hybrid технологијата.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkPad X1 Fold" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkPad X1 FoldГалантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping