ThinkPad X1 Carbon Gen 9 (14, Intel)

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 (14, Intel)

Енергија и преносливост во премиум пакет

14-инчниот ThinkPad X1 Carbon Gen 9 лаптоп нуди низа нови карактеристики што додаваат погодност, ја подобруваат технологијата и го збогатуваат вашето искуство - исто така заедно ја задржуваат ултра-тенката и ултра-лесна шасија. Со овој модел ќе се сретнете и со импресивен 16:10 дисплеј, поширокa подлога на допир, поголема батерија со што можете да поминете повеќе време без да имате потреба од полнач и задна вентилација за подобрување на ефикасноста. Плус, со Intel® Evo® платформата добивате супер-активен уред што е подготвен кога и да ви треба.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkPad X1 Carbon Gen 9 (14" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkPad X1 Carbon Gen 9 (14" Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping