ThinkPad X1 Carbon (4th Gen)

ThinkPad X1 Carbon (4th Gen)

НАЈЛЕСНИОТ 14" БИЗНИС-УЛТРАБУК ВО СВЕТОТ

Ултратенок. Ултралесен. Ултрацврст. За просечен Ultrabook™ овие атрибути можат помалку да звучат како спротивност. Но, новиот X1 Carbon е далеку од просечноста. Овој уред има засилена шасија од јаглеродни влакна и ги има поминато тестовите за издржливост во екстремни средини. Дополнително, овозможува повеќе од целодневно траење на батеријата, вклучува побрзи и помоќни перформанси во однос на внатрешниот простор и нуди иновативни опции за докинг, вклучително и безжично поврзување.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkPad X1 Carbon (4th Gen)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkPad X1 Carbon (4th Gen)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping