ThinkPad T15 Gen 2 (Intel)

ThinkPad T15 Gen 2 (Intel)

Верен соработник. Спортски придружник.

За врвно прилагодливиот ThinkPad T15 Gen 2 (15″ Intel) изразот „персонален компјутер“ е прилично буквален. Може да се конфигурира според вашите специфични потреби, без разлика дали ви е потребен лаптоп за работа, забава или и за двете. До 11-та генерација Intel® Core™ i7 vPro процесорите со овозможуваат робусни перформанси, додека сјајниот дисплеј со големина од 15" со опционална Dolby Vision™ UHD резолуција обезбедува најдобри визуелни ефекти во класата.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkPad T15 Gen 2 (Intel)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkPad T15 Gen 2 (15" Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping