Thinkpad T14 Gen 2 (Intel)

Thinkpad T14 Gen 2 (Intel)

Лаптоп за рамнотежа помеѓу работата и животот

Од моќни 11-та генерација Intel® Core™ процесори до NVIDIA® графички, лаптопот ThinkPad T14 Gen 2 (14″ Intel) обезбедува сè што ви треба за работа и забава. Со брзото WiFi 6E користењето на Интернет е побрзо и постабилно од кога било. Плус, функциите што заштедуваат време, како читач на отпечатоци на допир, Modern Standby и Wake on Voice, додаваат практичност и едноставност во текот на работата.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Thinkpad T14 Gen 2 (Intel)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Thinkpad T14 Gen 2 (14" Intel)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping