ThinkPad T14 Gen 2 (AMD)

ThinkPad T14 Gen 2 (AMD)

Моќен, лесен за управување и безбеден

Напојуван од AMD Ryzen™ 5000 PRO серијата процесори, 14-инчниот лаптоп ThinkPad T14 Gen 2 обезбедува неверојатна преносна моќ за работа од каде било. Вградените, софистицирани безбедносни карактеристики и деловна функционалност, како што е Modern Standby, опционалените 4G LTE и WiFi 6 ве одржуваат поврзани - и безбедни - каде и да ве однесе работниот ден.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "ThinkPad T14 Gen 2 (AMD)" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    ThinkPad T14 Gen 2 (14" AMD)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping