Lenovo V14 Gen 2 (14, AMD)

Lenovo V14 Gen 2 (14, AMD)

Унапредете го вашиот бизнис

Може да сметате на Lenovo V14 Gen 2 (14" AMD) лаптопот кога се работи за лесно справување со вашите секојдневни работни задачи. Извлечете максимум од неговите мобилни процесори од AMD Ryzen™ 5000 серијата со Radeon™ графика, плус одлична меморија и опции за складирање на податоци за ефикасно повеќенаменско работење, безбедносните карактеристики ве одржуваат безбедни вас и вашата работа.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Lenovo V14 Gen 2 (14" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Lenovo V14 Gen 2 (14, AMD)Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping