Lenovo B50

Lenovo B50

ПРИСТАПЕН 15,6" ЛАПТОП СО &МОЖНОСТ ЗА КОНФИГУРИРАЊЕ

Комбинирањето на моќ и перформанси со богати мултимедијални карактеристики, лаптопот Lenovo B50 може да ги подигне нивоата на продуктивност – без да платите премногу. Лесно може да се конфигурира и е достапен со опционален HD екран и DVD уред.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Lenovo B50" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    B50Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping