Legion Y530 Лаптоп

Legion Y530 Лаптоп

Лаптоп гејминг, еволуиран

Овој 15.6-инчен лаптоп го обезбедува токму она што ви е потребно за гејминг искуство кои ги балансира перформансите и преносливоста. Неговиот извонредно елегантен дизајн и спецификациите од најновата генерација ви гарантираат сериозна моќ. Термички оптимизиран да работи поладно и потивко со целосна тастатура со позадинско осветлување во бела боја, Lenovo Legion Y530 е лаптоп подготвен за оние кои бараат гејминг без разлика каде ги носи животот.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Legion Y530 Лаптоп" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Y530Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping