Lenovo Legion Y720

Lenovo Legion Y720

15,6" извонреден gaming лаптоп.

Благодарение на овој пренослив, но моќен компјутер, бидете дел од акцијата без оглед на тоа каде се наоѓате. Неговиот 15,6” екран ви нуди прекрасна резолуција до Ultra High Definition која е придружена со извонреден звук. Засилен со 7th Gen Intel® Core™ процесори и NVIDIA® GeForce® GTX 1060 дискретна графика, овој „ѕвер“ може да се справи со која било игра што сакате да ја играте, дури и во виртуелна околина. Моќност + преносливост = совршенство.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Lenovo Legion Y720" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Lenovo Legion Y720Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping