Lenovo Legion Y520

Lenovo Legion Y520

15,6" извонреден лаптоп за играње игри.

Влезете во арената со овој тенок, лесен и пренослив компјутер за играње кој многу лесно овозможува да ги играте сите ваши игри. Засилен со 7th Gen Intel® Core™ и NVIDIA® GeForce® GTX 1050 дискретна графика, како и првокласно аудио и опционален хибриден внатрешен простор за дополнителна брзина, овој уред е подготвен за акција. Опционалната тастатурата со позадинско осветлување ви овозможува да играте, како преку денот, така и во ноќта, додека пак оптимизираниот термален инженеринг совршено го лади уредот секогаш кога играте - а тоа, верувајте ни, може навистина да потрае.

Извинете, овој производ повеќе не е достапен

За жал, "Lenovo Legion Y520" повеќе не е достапен, но дали можеме да Ви препорачаме:

    Карактеристики+ -
  • Технички спецификации+ -
  • Галантерија & Услуги+ -

    Галантерија & Услуги

    Legion Y520Галантерија & Услуги

The purchase quantity of the product has reached the upper limit.
Same Day Shipping